Scroll left
  • Model of cop snug width:665;;height:540
  • Sketch of Meditation Space width:561;;height:429
  • Wooden staircase in Ljubljana, design and built width:673;;height:540
  • Wooden staircase in Ljubljana, design and built width:356;;height:540
  • Preliminary sketch for sheltered Cob House in Manchester, UK width:524;;height:540
  • Model for sheltered Cob House in Manchester, UK width:709;;height:531
  • Elevation for sheltered Cob House in Manchester, UK width:720;;height:490
  • Planfor sheltered Cob House in Manchester, UK width:720;;height:515
  • Cosmogramme for Church in Manchster, UK width:709;;height:531
  • Cosmogramme for Lithopuncture Project at Hawkwood College, UK width:404;;height:540
  • Cosmogramme for Lithopuncture Project at Hawkwood College, UK. width:441;;height:476
  • Massmodel for Passivhouse Project in Manchester, UK width:720;;height:500
  • width:604;;height:540
  • width:720;;height:509
  • width:715;;height:414
  • Elevations and Plans Passivhouse Project in Manchester, UK width:709;;height:499
  • Sketch of Heart centre on Brač width:615;;height:540
  • Cosmogramme universal love width:312;;height:325
  • width:720;;height:473
  • Europan 8 runner-up prize for multicultural neighbourhood in Oldham, UK. width:687;;height:540
  • Europan 8 runner-up prize for multicultural neighbourhood in Oldham, UK. width:472;;height:472
  • width:540;;height:540
  • width:720;;height:351
  • Europan 9 exhibition width:720;;height:540
  • width:720;;height:512
  • Kosmogramme Balance width:312;;height:317
  • House and garden remodelling with eco and reclaimed materials, Manchster, UK. width:720;;height:540
  • House and Garden remodelling in Manchster, UK width:720;;height:540
  • House and Garden remodelling in Manchster, UK width:405;;height:540
  • Cosmogramme for the river Thamse width:539;;height:540
  • Energetic system of the town Korćula, Croatia width:509;;height:413
  • Staircase and gardens to Liverpool cathedral, UK. Contribution when at Landscape Projects width:709;;height:531
  • Garage conversion in Manchester, UK width:709;;height:531
  • Plans and Elevations before width:720;;height:489
  • Plans and Elevations after width:720;;height:323
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:514
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • RIBA Design Prize for remodelling of existing buildings in Bradford, UK with Yuslina Yunus width:595;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:405;;height:540
  • RIBA Design Prize for remodelling of existing buildings in Bradford, UK with Yuslina Yunus width:709;;height:531
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • Interior Design for Showhouse at Bradford width:709;;height:531
  • width:405;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:331;;height:289
  • width:522;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:405;;height:540
  • width:720;;height:540
  • Barn conversion in Sežana - before width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • Barn conversion in Sežana - geomantic analysis width:720;;height:531
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:720;;height:508
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:640;;height:540
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:720;;height:437
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:557;;height:540
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:720;;height:437
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:720;;height:477
  • Barn conversion in Sežana - as proposed width:720;;height:437
  • Garden room conversion as proposed width:720;;height:508
  • Garden room conversion as proposed width:720;;height:509
  • width:700;;height:540
  • width:514;;height:540
  • width:659;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:540
  • width:579;;height:540
  • width:127;;height:79
  • width:710;;height:540
  • width:709;;height:531
  • width:720;;height:540
  • width:720;;height:460
  • width:720;;height:493
  • width:604;;height:540
  • width:720;;height:509
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:540
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:540
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:540
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:540
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:511
  • Stable conversion with eco-materials in England width:720;;height:511
  • Graphics for eco-friendly building in Manchester width:367;;height:540
Scroll right